torstai 14. elokuuta 2008

Pientä tuunausta klassikkoon

Nyt on paljon reseptejä rästissä, kun on ollut niin kiire lomailla. Ja koska loma onneksi vielä jatkuu, kirjataan nyt vain yksi nopeimmista tänne ylös ennenkuin
unohtuu. Tästä ei iltaruoka helpommaksi tule!

Kasvis-makkara-pyttipannu

4 pitkää ohutta (lisäaineetonta) makkaraa paloina
10 keitettyä pientä perunaa kuutioina
100g kesäkurpitsaa reiluina kuutioina
1 punasipuli viipaleina
10 retiisiä lohkoina
1dl kuorittuja herneitä
Leipäjuustoa
Ripaus suolaa
Mustapippuria ja chiliä maun mukaan
½tl kofta kebab maustetta
1-2rkl oliiviöljyä paistamiseen
Kuumenna öljy isossa pannussa ja kuulota punasipulia hetki. Laita seuraavaksi makkaranpalat paistumaan pariksi minuutiksi. Lisää perunat, kesäkurpitsa sekä retiisi ja kääntele seosta välillä lastalla. Kun perunat ovat saaneet hieman väriä, lisää vielä herneet ja mausta paistos maun mukaan. Jaa lautasille ja paista leipäjuusto pannussa nopeasti annosten päälle. Ripottele pinnalle vielä hieman persiljaa tai muita yrttejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti