sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Kermainen kanapasta

Vielä yksi postaus tälle viikonlopulle ja sitten tuleekin heti parin viikon breikki. Sunnuntai ateriaksi väsäsimme herkullisen pastan, joten pakkohan se on tänne laittaa. Kas tässä aineslistalla alkuun;

2 Broilerin rintafilettä(leikataan suikaleiksi)
3 siivua pekonia pilkottuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuina
200g ruskeita herkkusieniä viipaloituna
2½dl ruokakermaa
2-3 kevätsipulia silppuna
Suolaa ja pippuria
Ripaus kuivattua basilikaa
15 kirsikkatomaattia puolikkaina
Öljyä paistamiseen
Lehtipersilja
Tuoretta parmesaania
Pastaa syöjien mukaan(kastikkeesta riittää ainaskin neljälle)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna pannu, lisää öljy ja ruskista kana n.5min. Lisää pekoni, valkosipuli sekä sienet ja jatka paistamista kunnes sienet ovat halutun kypsyiset. Mausta suolalla, pippurilla sekä basilikalla. Lisää kerma ja kevätsipulit ja hauduta kunnes pasta on al dente. Jos kastike tuntuu liian kuivalta siihen voi laittaa hieman pastan keitinvettä. Valuta ylimääräinen vesi pastasta ja lisää kastikkeen joukkoon. Lisää myös kirsikkatomaatit tässä vaiheessa. Sekoita kastike ja pasta keskenään ja annostele lautasille. Koristele lehtipersiljalla ja raasta päälle tuoretta parmesaania maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti